@article{oai:oka-pu.repo.nii.ac.jp:00002298, author = {中島, 伸佳 and Nakajima, Nobuyoshi and 石原, 浩二 and Ishihara, Kohji}, journal = {岡山県立大学保健福祉学部紀要, BULLETIN OF FACULTY OF HEALTH AND WELFARE SCIENCE, OKAYAMA PREFECTURAL UNIVERSITY 岡山県立大学保健福祉学部}, month = {Mar}, note = {新規な栄養補助食品「酵水素328選生サプリメント」は多種類の「植物発酵エキス」を主たる原料として製造された「新規なサプリメント」であり、美容(ダイエット)と健康(抗老化)の保持をサポートするために栄養素(B 群ビタミン)を添加した「栄養補助食品」である。本研究では、当該栄養補助食品の保健機能の有効性に着目し、様々な生理機能を有していることを再精査した。, A plant-based diet is thought to be better for the prevention of lifestyle-related diseases. The physiological functions of the plant-based extract fermented by lactic acid bacteria and yeast was investigated. In this study, the characterization of the new supplement produced mainly from the some plant-based extracts was re-examined., P(論文)}, pages = {19--25}, title = {新規な栄養補助食品「酵水素328選生サプリメント」の有効性に関す る再考察}, volume = {25}, year = {2019} }